Lions fejrer 50 år i Vallensbæk

50 fantastiske år i Vallensbæk

I begyndelsen af 1970 blev Lions Vallensbæk en realitet.

Allerede i 1968 begyndte man arbejdet med at få oprettet en lokal Lions klub, og i løbet af 1969 fik man samlet en flok på cirka 20 der ville være med til at starte klubben.

Igennem årene har Lions Vallensbæk haft et væld af forskellige aktiviteter.
Sankt Hans-festen, loppemarkeder, fodboldturnering, auktioner, vildtspil, bankospil, pensionistfester og deltagelse i Gadekærskoncerten, Festlig Fredag og Jul i Vallensbæk, og ja, meget andet.

Nogle aktiviteter har vi kun prøvet en enkelt gang, andre er blevet traditioner som stadig varer ved.

For eksempel er det til Sankt Hans 46. gang vi arrangerer fest på Havnen.
Eller ved Havnen. For de første mange år blev Sankt Hans-festen afholdt for enden af Sandvejen. Det var fra 1973 til 1995.
I 1996 blev Sankt Hans-festen flyttet til det nuværende område ved Havnen, som et led i Kulturby96.

Og alle de penge vi har skrabet sammen ved disse aktiviteter, er gået ubeskåret til velgørende, humanitære formål. Ubeskåret, fordi vi i Lions har 0% i administration.
Det er vi stolte af, lige som vi er stolte af vores 50 år i Vallensbæk.

Vi er også både stolte og glade for al den støtte borgerne i Vallensbæk har givet os gennem årene. Uden den støtte kunne vi ikke virke og yde den hjælp vi yder.

Lørdag den 29. februar fejrer vi de 50 fantastiske år i Vallensbæk.

Vi fejrer den på Trappen, i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus, fra kl. 10.00 - 13.00.

Fra kl. 10.30 er der taler og uddeling af jubilæumsdonationer.

Vi glæder os, og håber at se jer alle!