Arne

Vores ven og klubkammerat Arne Hansen, kendt som Arne Købmand, er her ikke mere.

Arne døde tirsdag den 29. september, 88 år gammel, efter et langt og godt liv, mange af årene sammen med hans livs kærlighed, Gerda.
Arne og Gerda nåede at være gift i 65 år, før Arne mistede Gerda i februar i år.

Arne var en af stifterne af Lions Vallensbæk, og var således med i Lions Vallensbæk fra klubbens start i 1970, ja faktisk fra 1969 da man begyndte at planlægge opstarten af klubben.

Igennem alle årene har Arne taget aktiv del i vores aktiviteter og har også været initiativtager til mange af dem.

Til det allersidste var Arne aktiv i klubben, som når han foldede mere end 700 popcorn-bægre til Festlig Fredag.
Og det var jo ikke noget han sad og snakkede højt om. Det var først da en af os andre sagde "Der er snart ikke flere popcornbægre, Arne" at Arne stille og roligt sagde "Nå, så har vi solgt 700".
Naturligvis med det charmerende smil Arne altid havde.

Derfor var det også med stor glæde at vi i Lions Vallensbæk hædrede Arne til vores 50 års jubilæum, hvor vi udnævnte ham til æresmedlem af klubben.

På billedet ser man Arne i midten, omgivet af alle os andre fra klubben.
Billedet er taget i januar i år.

Hvem skal nu stå for blomsterboden til Sankt Hans?
Hvem skal folde popcornbægrene?
Hvem skal sørge for blomster til Pensionistfesten?

Selvfølgelig får vi løst opgaverne, men det bliver aldrig det samme uden Arne, og de mange gode historier han kunne fortælle.

Vi kommer alle til at savne Arne.

Æret være Arnes minde.

Tak for alt fra dine venner i Lions Vallensbæk.