Lions i Vallensbæk

Du har sikkert mødt os fra Lions Vallensbæk mange gange.

Sammen med Vallensbæk Kommune arrangerer vi Sankt Hans-festen på Vallensbæk havn, vi er med til Gadekærsfesten, til Festlig Fredag og til Jul i Vallensbæk. Vi arrangerer hvert år en stor fest for kommunens pensionister og vi holder nogle hyggelige loppemarkeder på Vallensbæk Skole.

Så når du tænker på Lions, tænker du sikkert æbleskiver, popcorn, øl, sodavand og pølser.
Altså fest og hygge.

Det er helt sikkert både festligt og hyggeligt, men det er kun den ene side af Lions Vallensbæk.

Den anden og meget vigtigere side af Lions er vores humanitære engagement, vores støtte til velgørende formål.

Lions hjælper lokalt, nationalt og globalt.
Lions Vallensbæk har lokalt støttet blandt andet Coding Pirates, opsætningen af en hjertestarter ved SuperBrugsen, Cykling uden alder, beboerarrangementer i Pilehavehus og Rønnebækhus, Ældresagens udflugter, uddeling af julekurve og børnehavernes idrætsdag.

Nationalt har vi blandt andet støttet Lukashusets Børnehospice, oprettelsen af familierum på Hammel Neurocenter, en sommerlejr for fysisk handicappede og oprettelsen af tre nye lunde med hver 1000 træer.

Internationalt er Lions meget aktive i at bekæmpe mæslinger og vi støtter Masanga-projektet i Sierra Leone, der arbejder for at fattige kan få sundhed, uddannelse og job.
Derudover har vi, blandt meget andet, støttet børn i Caribien efter orkanen Irma, børn i Sri Lanka efter oversvømmelser og jordskred, jordskælvs- og tsunamiofre i Indonesien, og Operation Gensyn i Burkina Faso der hjælper blinde og svagtseende.

Det er den slags projekter du er med til at støtte, når du køber en øl, æbleskiver eller en gang popcorn hos Lions.
Eller når du køber en stadeplads til vores loppemarkeder.

0% i administration
I Lions har vi et princip om, at alle penge der samles ind, går ubeskåret til de velgørende formål.
Lions har 0 % i administration, fordi vi medlemmer via vores kontingent betaler alle administrationsomkostninger, og alle Lions-folk du ser, arbejder gratis.

Venner af Lions
Lions får også hjælp af nogle frivillige hjælpere, som vi kalder Venner af Lions.
Det er lokale kræfter der hjælper Lions, når der er ekstra behov. Vi er utroligt taknemmelige for den hjælp vi får fra vores gode venner og vi er stolte over at de vl hjælpe os.

Lions i Vallensbæk siden 1970
Lions Vallensbæk har eksisteret siden 1970, og har altid været en aktiv del af lokalsamfundet.
Vi elsker at hjælpe!