Sankt Hans

Oplev traditionen når sankthansbålene tændes ved Vallensbæk Havn.

Alt er ved det gamle, men noget er nyt!
De fleste kender Disneys Juleshow. 90 procent er det samme hvert år, og så er der den der lille overraskelse til sidst.
Det er det vi gerne vil opnå med Sankt Hans-festen på Havnen.

Det meste har I set før, meget ligger fast i arrangementets natur.
Men vi prøver også at give jer lidt overraskelser :-)

Sidste år var den største overraskelse nok vejret, og det faktum at vi ikke måtte brænde bål af, og så alligevel... vi fik sammen med børn og voksne lavet et fantastisk bål uden ild.
Vi er super glade for den hjælp vi fik, og vi kan alle være stolte af resultatet.

Det muntre køkken var også en nyskabelse, og sikke en succes det blev!
Hvis vi kan skaffe nok gamle tallerkener og kopper, så har vi naturligvis også det muntre køkken med i år.

Også i år lægger programmet op til et arrangement for hele familien, med hygge, bål og arrangementer for både børn og voksne.

En gammel elsket aktivitet, Blomster-tombolaen, kom tilbage sidste år, og den bliver :-)

I år falder Sankt Hans-festen på en søndag.

Vi glæder os. Ses vi?